Welkom

Dinand Stufkens, ontwerper en onderzoeker
Dinans is een industrieel ontwerper en onderzoeker, hij porbeert altijd iets nieuws en duurzaams te creëren. Jarenlang heeft hij  allerlei  materialen verzameld, aangepast en getest. Zoals gepensioneerde lopende band en militair canvas.
Dinand Stufkens founder of KAZMOK   Dinand Stufkens founder of KAZMOK  

In 2010 presenteerde Dinand zijn eerste collectie aktetassen en zakelijke tassen onder de naam Kazmok waarmee hij  verschillende internationale designprijzen won. Maarhet meest blij is Dinand  om echt goede dingen te maken. Voor mensen die geloven dat gedurfd design en duurzaamheid hand in hand gaan.

De paradox van uniekheid 
De transportband. Nederig symbool van massaproductie, dat z'n eindeloze rondjes draait in fabrieken, magazijnen en luchthavens. De banddelen raken subtiel bekrast en geëtst door alle spullen die ze transporteren. Zo ook de legertent, met gebruiksporen van de vorige gebruikers  die subtiel verwijzen naar het voor het vorige leven van het materiaal. Zo heeft elk  stuk van Kazmok zijn eigen unieke karakter net zoals haar gebruikers want zeg nou zelf, iedereen heeft wel ergens een krasje opgelopen, dat maaakt ons tot wie wij zijn.